loader

Hey you!

Best Seller Απριλίου

09 May 2023

Best Seller Απριλίου

H Άνοιξη άλλαξε την διάθεση του κοινού μας και αυτό φάνηκε στις αγορές των προϊόντων που επέλεξαν στο τέλος του μήνα Απριλίου από το Katsochishome.gr. Υφές, χρώματα και ποιότητες που φέρνουν μια ανοιξιάτική και γλυκιά ατμόσφαιρα της φύσης σε κάθε χώρο του σπιτιού  γέμισαν τα καλάθια του κοινού μας! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα προϊόντα best seller για να τα προλάβετε διαθέσιμα.
ΡΙΧΤΑΡΙ TΡΙΘΕΣΙΟΥ NEF-NEF VALUE 180X300 MINT


Το ριχτάρι καναπέ Value Mint της Nef-Nef στο πιο must χρώμα της χρονιάς, το χρώμα της μέντας με το ιδιαίτερο ανάγλυφο σχέδιο στο κάτω στου ριχταριού και την μοναδική του ποιότητα από 100% βάμβακι που μαρτυρεί την προσμονή μας για να πλησιάσουμε όλο και περισσότερο την καλοκαιρινή περίοδο. Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει με γκρι και μπεζ καναπέ καθώς δεν δεσμεύει καθόλου σαν χρώμα. Μπορείτε φυσικά να προσθετέ διακοσμητικά μαξιλαράκια σε διαφορετικές αποχρώσεις όπως μπλε , κίτρινο αλλά και στο ίδιο χρώμα σε πιο έντονες αποχρώσεις του μπλε. Προλάβετε το με έκπτωση -10% .

ΧΑΛΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ GUY LAROCHE RUGGET DENIM R.150


Μια από τις βασικές αλλαγές που γίνεται στα σπίτια την περίοδο της άνοιξης είναι τα χαλιά. Με το πέρασμα της εποχής , νέα τάση αποτελεί με το που ξεστρώνουμε τα χαλιά να μην αφήνουμε κενό το δάπεδο. Διακοσμούμε λοιπόν το δάπεδο με καλοκαιρινές , δροσερές υφές χαλιών απο yute. Το νέο στρόγγυλο, ψάθινο χαλί της εταιρείας Guy Laroche  με διακριτικό μπόχο σχέδιο με πολύχρωμο τελείωμα είναι ό,τι χρειάζεται το σαλόνι σας αυτή την εποχή.
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 49€.

ΚΟΥΒΕΡΛΙ ΜΟΝΟ NEF-NEF MERIDA 180X220 LAVENDER


Ήρθε ξανά η εποχή που ετοιμαζόμαστε να αποχωριστούμε σιγά σιγά τα βαριά σκεπάσματα και να φέρουμε στην κρεβατοκάμαρα μας την άνοιξη με τα κουβέλι, μια δροσερή κουβερτούλα ή πικέ κουβέρτες που θα μας χαρίσουν την καλύτερη ανάλαφρη εμπειρία ύπνου τους πιο ζεστούς μήνες. Τον μήνα Απρίλιο ξεχώρισε το κουβέλι ΚΟΥΒΕΡΛΙ ΜΟΝΟ NEF-NEF MERIDA 180X220 LAVENDER με ανάγλυφα πολύχρωμα άνθη που θα σας αλλάξει την διάθεση. Βρείτε το στην τιμή των 28,80 ευρώ.














KΟΥΡΤΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥ NEF-NEF 140X265 MONIQUE ECRU

Μια κλασσική αλλά πάντα διαχρονική λευκή κουρτίνα της εταιρείας Nef-Nef πάντα βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής του κοινού μας. Το φως που δίνει στο χώρο αλλάζει την ψυχολογία μας. Η συγκεκριμένη επιλογή μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής σε οποίο χώρο επιθυμεί ο καταναλωτής χωρίς καμία δέσμευση χρωμάτων. Βρείτε την στα 17,10ευρώ















ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ NEF-NEF ΜΟΝΑ (ΣΕΤ) FASHION BLOGGER

Φυσικά πρέπει να προσέχουμε και τους μικρούς μας φίλους καθώς και αυτοί χρειάζονται αλλαγές στον χώρο τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε τις αλλαγές στα  παιδικά σεντόνια και τις παπλωματοθηκες και να αλλάξετε σιγά σιγά όλο το παιδικό υπνοδωμάτιο.  Στην κατηγορία των παιδικών σεντονιών ξεχωρίσατε το fashion blogger σε απόχρωση ροζ-λιλά με παιδικές φιγούρες. Βρείτε το με έκπτωση -30% στα 26,60 ευρώ.













ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΜΠΑΝΙΟΥ NEF-NEF ASSIA 180X200 MINT

Το μήνα Απρίλιο ξεχώρισε το είδος κουρτίνες μπάνιου και πατάκια για την ανανέωση του μπάνιου. Στην κατηγορία κουρτίνες , ήρθε πρώτη με διαφορά η υφασμάτινη κουρτίνα σε χρώμα μέντα με ένα διακριτικό σχεδιάκι με λουλούδια στο κάτω μέρος της κουρτίνας. Βρείτε την με έκπτωση στα 18,45ευρώ
ΔΟΧΕΙΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟΥ NEF-NEF POLYSERIN SERAFINE


Παραμένοντας στο μπάνιο , πολλές ήταν και οι αγορές στα αξεσουάρ μπάνιου απεικονιζόμενο σετ της εικόνας : 1θήκη οδοντόβουρτσας  και 1 Ντισπενσερ. Βρείτε το στα  13,50ευρώ  και οργανώστε το μπάνιο σας με ξεχωριστό τρόπο.


Τα είδη διακόσμησης είναι σχεδόν πάντα στις πρώτες επιλογές στο καλάθι αγορών στο Katsochishome.gr. Τα καλάθια αποθήκευσης και τα πουφ είναι ένα από τα αγαπημένα είδη για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα αφού έχουν και διακοσμητικό και πρακτικό ρόλο με τις ψάθινες υφές τους όσο πλησιάζει το καλοκαίρι.











ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ NEF-NEF DAY MAKER 140X180

Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το τραπεζομάντηλο. Το νέο τραπεζομάντηλο σε φλοράλ σχέδιο και φωτεινό πράσινο χρώμα από την εταιρεία Nef Nef  θα έχει την τιμητική του όλους τους ζεστούς μήνες, Προλάβετε το στα  12,15 ευρώ

 

Ειδοποιηση διαθεσιμοτητας